Inițierea în sfera sărbătorilor de iarnă

10 Decembrie 2016

                Suntem deja în a treia săptămână a postului Crăciunului, iar starea de sărbătoare se face simțită în  toate sufletele și casele creștinilor. După cum era de așteptat, parohia noastră nu a putut să își piardă obiceiul pe care l-a dobândit încă de anul trecut, astfel, duminică, 4 decembrie, sezonul colindelor a fost deschis în satul Boiștea.

                Corul catehetic a avut onoarea de a iniția în acest sezon, în surdinele consătenilor, ritmul colindelor. Repertoriul a fost alcătuit din șapte cântări, două dintre ele fiind interpretate de solistele Cjocariu Delia-Nicoleta și Cărămidă Daria-Duminitrița.

                Această deschidere a cuprins, de asemenea, o invitație la cea de-a treia ediție a Concertului de Colinde, ce se va desfășura pe data de 17 decembrie 2016, la orele 17, în Casa Socială Sfântul Apostol Andrei, în satul Boiștea. Vor interpreta:

CORUL DE PREOȚI „PĂSTORUL CEL BUN”  (Protopopiatul Târgu Neamţ)

CORUL CADRELOR DIDACTICE PETRICANI

CORUL „COPII AI ACELUIAŞI DUMNEZEU” (grupul catehetic al parohiei Boiştea)

CORUL „VESTITORII PRIMĂVERII” (ATOR Târgu Neamţ)

CORUL RUBY’MA MUSIC ART” (corul de copii de la Piatra Neamţ)

CORUL „DOMNU’ TRANDAFIR” (corul de copii al şcolii Boiştea)

                Vom avea alături persoane ce fac parte din diferite categorii de vârstă, şi consider că fiecare dintre noi ar trebui să profite din plin de această ocazie, să ne adunăm cu sufletele şi minţile deschise, doritoare de linişte, pace, iubire şi sărbătoare!